Nieuwe SBS 6-baas: ‘Met vertrouwen het najaar in’

Foto: SBSPatrick van Mierlo, de ad interim zenderbaas van SBS 6, heeft veel vertrouwen in het komend tv-seizoen. Dat zegt hij in reactie op de najaarsplannen die zijn zender heeft gepresenteerd. Van Mierlo kon zich geen beter moment voorstellen om aan de slag te gaan bij SBS 6. “Met de neus in de boter gevallen, zo omschrijf ik mijn recente komst bij de meest uitdagende televisiezender van Nederland“, zegt de zenderbaas, die vooral enthousiast is over de vrijdagshow The Next Girl/Boy Band.

De zenderbaas vindt het tijd dat er een opvolger komt van legendarische groepjes als Luv’ en de Dolly Dots. “Talpa presenteerde ons hun nieuwste format met een bijzondere twist: The Next Girl/Boy Band. Daar hoefden wij niet lang over na te denken.”

Maar ook op de andere avonden zit SBS 6 volgens Van Mierlo goed. “SBS 6 gaat met vertrouwen het najaar in met dit spektakel op vrijdag, Wedden Dat Ik Het Kan op zaterdag, op zondag worden misstanden aangepakt, er is mooi drama op maandag, we helpen mensen op de dinsdag en woensdag en op donderdag bieden we NCIS, een van de populairste series ter wereld.”

Het worden mooie, emotionele maar ook vrolijke maanden bij SBS 6!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen