RTL 4-show Jeroen van start tegenover Kitsch en Bonje

Jeroen van Koningsbrugge ziet vanavond op RTL 4, direct na de herhaling van Goede Tijden Slechte Tijden, zijn nieuwe tv-programma Jeroen In California – Songs Of Life in première gaan. In deze show ontvangt hij in zijn tijdelijke villa in Los Angeles elke week een bekende artiest om samen te werken aan zijn debuutalbum. In de eerste aflevering maakt Waylon de oversteek naar Californië. Later volgen onder meer Roel van VelzenNicky Romero en Nick Schilder.

Het is volgens Van Koningsbrugge een bijzonder programma geworden. “Ik heb de afgelopen maanden mijn sabbatical mogen vieren en tussendoor heb ik ook nog met acht geweldige muzikale vrienden een erg persoonlijk programma en album mogen maken.”

Alle nummers zijn gebaseerd op onderwerpen die dicht bij mijzelf en de gast staan. We hebben inspiratie trips gemaakt en vooral heel erg genoten van het zonnige leven in Malibu. Ik kijk erg uit naar de eerste uitzending en de release van mijn debuutalbum.”

Jeroen In California – Songs Of Life neemt het vanavond op tegen Tussen Kunst en Kitsch op NPO 1 en Bonje met de Buren op SBS 6.

Om half tien gaat de strijd tussen Tot Elkaar Veroordeeld op NPO 1, Herrie op de Bosbaan op RTL 4 en Graf Zonder Naam op SBS 6.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen