Özcan Akyol wil niet aanschuiven in Voetbal Inside

Geplaatst op ma 15 aug 2016 om 8:30

Özcan Akyol ziet het niet zitten om vaste gast te worden in de RTL 7-talkshow Voetbal Inside. Dat zegt de voetballiefhebber in zijn column in de VARAgids. Een lezer van zijn rubriek vindt dat Akyol niet zou misstaan aan de tafel van Wilfred Genee, maar zelf denkt hij daar anders over. “Wat aardig dat jullie aan mij dachten, maar ik ben boos op Johan Derksen omdat hij nooit met liefde over Deventer spreekt, terwijl zijn bescheiden voetbalcarrière toch in mijn geboortestad is begonnen.”

Flauw, vindt Akyol dat. “Als hij enig gevoel voor romantiek had, zou hij wat milder over de Koekstad praten.”

Overigens verwacht Akyol ook helemaal geen uitnodiging van VI. “Ik denk niet dat ze bij dat programma op mij zitten te wachten, want ik ben wél in staat om een volzin te formuleren, waarover een paar uur daarvoor is nagedacht. Te veel inhoud is niet goed voor hun format.”

Veel liever zit ik aan tafel bij Tom Egbers van de NOS, een provinciegenoot en tevens de meest beschaafde man van de Nederlandse televisie.”

De VARAgids-column van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.
12 Reacties op “Özcan Akyol wil niet aanschuiven in Voetbal Inside”


 1. Mevrouw van ter Vis

  Ik weet niet wie Akyol is, waarom wordt hij hier genoemd? Is hij net zoals ik een mediale figuur? Mijn ambitie is het om eeuwig beroemd te worden.
  Ook al moet ik naakt presenteren of door een hoepeltje springen.
  Kusjes van mij. Voor jullie.

 2. Critikast

  Lekker thuis blijven in je Koekstad dan! Je zit al veel te veel op tv. Nu word ik in mijn krant ook nog geregeld lastiggevallen met een column van je. Niet alles is onverstandig wat je schrijft, maar veel wel. Je dreigt ook weer een schoolvoorbeeld te worden van iemand die zijn hoofd bewust erg hoog boven het maaiveld uitsteekt maar het weer intrekt als het wat te warm wordt op je kruin.
  Overigens zou dit artikel kunnen doen vermoeden dat je gevraagd bent door Johan Derksen, maar die zit echt niet te wachten op jouw voorspelbare meninkjes over voetbal en je kritiekloze visies. Blijf lekker thuis dus en werk in alle rust verder naar de status van een BN-er !

 3. John

  @Critikast deze jongen is juist een verrijking voor het AD vergeleken met alle bagger die onlangs erbij is gekomen. Op televisie zeg hij ook altijd zinnige dingen. Beter dan Jan Mulder!!!

 4. Joost

  Ik ben wel een fan van Akyol. Maar Studio Voetbal is ook een ingeslapen zootje.

 5. basta

  Groot gelijk , hij is de zoveelste in een lange lijst die bedanken om in dat platte doorgeslagen programma te gaan zitten bij kwik kwak en kwek.

 6. Claire

  Özcan zeur niet zo, wees een vent in plaats van een overgevoelige laffe DeventerTurk met veel te lange tenen.

 7. j derksen

  @critikast, ja , jij moet het doen met dit podium, ook leuk

 8. Edwin

  Wat een gezeur om niets. Ja nou dan gaat hij niet bij Voetbal Inside zitten. Gaat hij aan die suffe tafel bij Tom zitten. Wat is het volgende nieuwsbericht?

 9. Anoniem

  Inderdaad Edwin. Helemaal geen nieuws!

 10. Mike

  @ basta: zielige opmerking.

 11. Jan de Zwijger

  The eagles stellen toch ook niets voor? wat wil hij dan, onzinnige prietpraat dat niemand dan serieus neemt?. Vindt hem een vervelend betweterig mannetje, die iedereen probeert te corrigeren.

 12. mark

  Suffe crimineel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.