Omroep MAX trekt portemonnee voor tramreclame

De komende vier weken rijdt er een speciale Heel Holland Bakt-tram over het tramnet van Amsterdam. Omroep MAX heeft de portemonnee getrokken voor een volledig bestickerde taarttram. Dat heeft de omroep laten weten. De tram is bedoeld om het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, dat zondag van start gaat, aan te kondigen. “De tram is te vinden op diverse lijnen in en rond het centrum van de hoofdstad. Maar dat is niet alles: op het voertuig heeft MAX een bijzondere verrassing bevestigd…” 

Omroep MAX heeft een geurapparaat op het dak gezet. “Hoe ruikt het in de Heel Holland Bakt-tent als de ovens aan staan? Dat vroeg een groot deel van Holland zich tijdens afgelopen seizoenen af. Helaas klinkt geurentelevisie voorlopig nog als toekomstmuziek.”

Toch heeft MAX de afgelopen maanden aan een bijzondere tussenoplossing gewerkt. De komende vier weken verspreidt de Heel Holland Bakt-taarttram namelijk een heuse appeltaartgeur door Amsterdam!

MAX is daarmee de eerste ter wereld die een geurkanon koppelt aan een operationele tram, om zo een geur te verspreiden.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt start aanstaande zondag om 20.20 uur op NPO 1. In de eerste aflevering gaan de kandidaten aan de slag met mergpijpjes.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen