Nieuw jasje voor filmzender Film1

Foto: EenVandaagFilmzender Film1 wordt morgen in een nieuw jasje gestoken. Het station spreekt van een ‘frisse look and feel’. Dat is te lezen in een persbericht. De vijf kanalen van Film1 krijgen een fris logo en design. De reclamevrije kanalen, website en app worden allen in een nieuw jasje gestoken. Bovendien worden de zenders Film1 Comedy & Kids en Film1 Spotlight omgedoopt tot Film1 Family en Film1 Drama. “De nieuwe kanaalnamen sluiten beter aan bij de aangeboden content op deze kanalen.

Het nieuwe Film1 wordt onder de aandacht gebracht in een nieuwe tv-campagne. Die wijst ook op de nieuwe Film1 MegaWeekends op etalagekanaal Film1 Premiere met iedere vrijdag, zaterdag en zondag grote filmpremières.

In september en oktober worden tijdens de MegaWeekends onder andere de televisiepremières verwacht van grote releases als Tarantino’s The Hateful Eight, de nieuwste James Bondfilm Spectre en The Hunger Games: Mockingjay Part 2.

Naast Film1 Premiere, Film1 Family en Film1 Drama zijn er ook nog Film1 Action en Film1 Sundance.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen