Jeroen Pauw en Simon Keizer openhartig over penis

Sophie Hilbrand heeft een aantal bekende mannen gestrikt om te praten over de penis, het geslachtsorgaan van de man. Het resultaat is binnenkort te zien in haar uiterlijkhedenprogramma Sophie in de Kreukels. Dat heeft BNN laten weten. Sophie in de Kreukels gaat in het tweede seizoen niet over de vrouw, maar over de man. De tweede aflevering is ingeruimd voor de penis. Hilbrand praat erover met Gerard Joling, René van der Gijp, Jeroen Pauw, Gordon, Howard Komproe en Simon Keizer.

Hilbrand vraagt zich onder meer af wanneer een penis groot en dik genoeg is. Daarnaast woont ze een operatie bij van een man die een penisverdikking wenst.

Sophie in de Kreukels opent het nieuwe seizoen met een aflevering over het gezicht van de man. Ze bezoekt Ronald de Boer in een kliniek, waar hij openlijk vertelt over de cosmetische ingrepen die hij liet doen. Ook praat ze met Gordon die een boekje open doet over wat hij allemaal ziet bij zijn showbizz-collega’s.

In aflevering drie gaat het over kaalheid. Van transplantaties tot tatoeages, Sophie ziet de meest uiteenlopende methodes om kaalheid tegen te gaan, waaronder die van Gerard Joling en Andy van der Meyde.

De vierde aflevering gaat over de torso van de man.

Sophie in de Kreukels is vanaf dinsdag 13 september vier weken lang te zien om 21.20 uur op NPO 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen