Boerin Bertie in Robinson: ‘Maar ik wil niet op tv’

Boer Zoekt Vrouw-bekendheid Bertie Steur is komend seizoen dan wel te zien in RTL 5’s kijkcijferkanon Expeditie Robinson, maar eigenlijk wil ze helemaal niet meer op televisie. Dat vertelt ze vandaag in het AD. Steur wilde de unieke kans om te overleven op een onbewoond eiland echter niet laten liggen. “Tegen deze uitdaging kon ik geen nee zeggen, zoiets overkomt je maar één keer in je leven. Terwijl ik eigenlijk niet zo sta te springen om weer op tv te komen“, aldus de agrarische tv-ster.

De boerin wil geen tv-gezicht worden. “Maar ik dacht: erger dan Boer Zoekt Vrouw wordt het qua aandacht toch nooit. Daar was op een gegeven moment elke scheet die ik liet interessant. Naar Expeditie Robinson kijken veel minder mensen, toch? Misschien ben ik wel ontzettend naïef nu.

Ze heeft erg genoten van de Robinson-opnames. “Het was op al die regen na precies wat ik ervan verwachtte. Ter voorbereiding heb ik twee seizoenen teruggezien, misschien is dat het.

Tussen de échte tv-sterren voelde Bertie zich wel een buitenstaander. “Ik maakte me vooraf zorgen of het zou klikken met iedereen. Ik kom namelijk niet uit de showwereld. Laat ik het tactisch zeggen: ze zijn allemaal wat mondiger dan ik.

Het AD-interview met Bertie Steur kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen