Irene Moors moe van Lammert de Bruin: ‘Hou eens op!’

Foto: Nick van OrmondtIrene Moors vindt het erg onnozel dat EenVandaag-gezicht Lammert de Bruin haar heeft beschuldigd van formatdiefstal. Dat heeft ze gezegd op 100% NL. Moors komt in november met het nieuwe programma Naar Bed Met Irene Moors, maar dat lijkt volgens De Bruijn te veel op zijn Radio 1-programma In Bed Met Lammert. “Ik heb het gehoord, want iemand sprak me er op aan. Ja, god, het is de titel die niet nieuw is. Hoeveel mensen hebben ‘naar bed’ wel niet in de titel gehad?“, reageert ze.

De SBS 6-presentatrice vindt het een beetje flauw. “Ja, weet je, ik maak me daar niet druk om. Het is een totaal ander programma. Het programma heet ‘Naar Bed Met’ omdat het over dat tijdstip gaat. Op dat moment gaan mensen namelijk naar bed en die gaan dan met mij naar bed bij wijze van spreken. Er liggen ook mensen in de studio in bed. Vandaar dat het zo heet.”

Verder is het programma ’totaal anders’, aldus Moors. “Ik líg niet met een gast in bed, ik zit in een heel andere setting. Het heeft niets met elkaar te maken. Ik vind het zo komisch dat iemand zich daar zo druk om maakt en roept dat het plagiaat is en een schande. Hou eens op. Hij was ook niet de eerste die dit deed. Lekker loslaten, zou ik zeggen.”

Iemand interviewen in bed is ook niet nieuw, maar ik ga dat helemaal niet doen, dus meneer waarvan zijn naam me ontschoten is kan rustig ademhalen.

Lees ook: EenVandaag-ster beschuldigt Moors van formatdiefstal (vorige week)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen