Wegmisbruikers veroordeelt gedrag Gers Pardoel

Foto: MAXAndré van den Toorn, de presentator van het bekende SBS 6-verkeersprogramma Wegmisbruikers, vindt de manier waarop Gers Pardoel op een parkeerboete heeft gereageerd schandelijk. Dat heeft hij maandagavond gezegd in Shownieuws op SBS 6. Pardoel was maandag volop in het nieuws, omdat hij in zijn vlog een vrouwelijke parkeerwachter beledigde na een boete. “Dat is heel vervelend en heel klote, maar accepteer het gewoon en klaar“, aldus de SBS-ster.

De rapper riep dat de parkeerwachter vast vroeger gepest is en maakte schaapgeluiden, aldus Nu.nl. Van den Toorn: “Als je een keer een bekeuring krijgt om weet ik wat ook, dan is dat zo. Als je dan ook nog iemand persoonlijk gaat aanvallen en dat op social media zet… Als bekende Nederlander heb je veel volgers en sta je in the picture. Dan moet je dat helemaal niet doen.”

Een boete krijg je omdat je iets doet wat niet mag en dat moet je accepteren, aldus Van den Toorn. “Maak gewoon via de officiële kanalen bezwaar. Dat wordt altijd goed opgepakt en dan wordt er een duidelijke afweging gemaakt.

De baas van de parkeerwachter laat aan Shownieuws weten erg teleurgesteld te zijn: “Het zonder toestemming op internet plaatsen van deze video, waarin de collega volledig herkenbaar is, vinden wij nog het meest storend.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen