Sonja Silva na tien jaar terug op tv in de middag

Sonja Silva keert na tien jaar terug op televisie. Ze gaat gesponsorde middag-tv presenteren. Dat vertelt ze in het AD. Silva is recentelijk enorm afgevallen door een maagverkleining. “De afgelopen jaren heb ik tientallen baantjes gehad, maar echt gelukkig werd ik daar niet van. Ik had, vanwege mijn zwaarlijvigheid, ook helemaal geen zin om met mijn ontevreden kop op tv te komen. Dus had ik allerlei jobjes buiten de schijnwerpers. Toch bleef het kriebelen om ooit weer voor de camera’s te staan.”

Plotseling kreeg Silva een aanbod. “Groot was mijn verbazing toen ik kort na mijn gesprekje met Pyke (haar vriend, red.) opeens een berichtje kreeg van een productiemaatschappij. Of ik twee programma’s wilde gaan presenteren, was de vraag. Zonder ook maar een moment te aarzelen heb ik ja gezegd.”

Ze komt onder meer met Van Passie Naar Carrière. “Het komt vanaf 1 januari elke zondagmiddag op televisie. En het format – hoe je van je droom je beroep kan maken – past me als een jas. Ook ik heb de afgelopen jaren de grootste moeite gehad om een baan te vinden die bij me past.

Het tweede programma heet Wereld Wonen, een programma over wonen. “Maar niet alleen over woon- en interieurtrends. We focussen ook op veel andere zaken zoals financiële mogelijkheden in de huizenbranche.

Silva heeft de eerste opnames al achter de rug. “Ik knal, al zeg ik het zelf, weer ouderwets van de buis. Sonja’s is back. En hoe.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen