Sonja Bakker pikt vakantieadres John de Mol in

Dieetgoeroe Sonja Bakker, die in het verleden meerdere programma’s heeft gemaakt voor RTL 4 en SBS 6, heeft met haar obesitasmiljoenen het vakantieadres van tv-tycoon John de Mol ingepikt. Dat vertelt ze in een interview met weekblad Story. Bakker en haar man hebben een villa op BN’er-eiland Ibiza gekocht. “Het valt niet mee om een huis op Ibiza te vinden, maar na lang wachten kwam er eindelijk iets op ons pad waarvan we dachten: hier voelen we ons thuis“, zo legt ze uit.

Die aankoop betekent wel dat De Mol zijn vaste vakantieadres kwijt is. “Het is echt ons droomhuis, één van de mooiste stulpjes op Ibiza. John de Mol heeft er voorheen vaak vertoefd.

De Mol heeft volgens Bakker flink genoten van zijn verblijven in haar huidige woning. “Net als Doutzen Kroes en Armin van Buuren.

Het is niet zo dat de voormalig tv-ster gaat emigreren naar Ibiza. Vanwege hun schoolgaande kinderen wonen ze in Hoorn. “Als het regent in Nederland en de boel thuis goed geregeld is, vliegen Jan en ik af en toe voor een lang weekend naar Ibiza.

Marga Scheide, een andere bekende Nederlandse blondine, is Ibiza juist ontvlucht vanwege de vele vakantiegangers, werd gisteren bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen