Van der Vorst: ‘Geert Wilders, kom naar RTL Late Night’

Peter van der Vorst heeft PVV-leider Geert Wilders op Twitter opgeroepen om vanavond aan te schuiven in RTL Late Night. Dat is te lezen op het sociale medium. RTL Late Night doet, net als veel andere tv-programma’s, al jaren verwoede pogingen om de populaire politicus aan tafel te krijgen, maar hij weigert. Daarom probeert Van der Vorst het nu en plein public via Twitter. “Beste Geert Wilders, ik nodig je hierbij uit om er morgen in RTL Late Night over te komen praten!

Van der Vorst reageert op een tweet waarin Wilders zich uitlaat over een doorgeslagen Syrische vluchteling, die zondagavond in het Zuid-Duitse Reutlingen een zwangere vrouw heeft gedood met een kapmes. “Dankzij de open grenzen van laffe types als Merkel en Rutte nu overal dood en verderf“, aldus de politiek leider.

Die opmerking was voor Van der Vorst de aanleiding om Wilders uit te nodigen. “Op redactietelefoontjes reageert de PVV niet. Twitter is daar het communicatiemiddel“, legt hij uit.

Wilders-fans adviseren Wilders om niet bij de ‘bevooroordeelde media’ te gaan zitten. Dat wekt bij Van der Vorst verbazing op. “Vraag je nou serieus waarom een politicus z’n verhaal moet doen in de media??“, zegt hij tegen een aanhanger. “Wat valt er te verliezen dan?

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Wilders vanavond aan tafel zit bij RTL Late Night. De PVV-leider vindt Van der Vorst namelijk een beetje dom.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen