SBS 6 stopt met talkshow Thuis Op Zondag

Foto: Nick van OrmondtSBS 6 trekt de stekker uit de Kim-Lian van der Meij-talkshow Thuis Op Zondag. Dat heeft de tv-zender laten weten. Thuis Op Zondag werd in september 2015 gelanceerd als de officieuze opvolger van de RTL 4-show Carlo & Irene: Life 4 You. De show heeft het seizoen afgemaakt, maar nu is het klaar. “Thuis op zondag keert dit najaar niet terug. We hebben er hard aan gewerkt en zijn over veel punten tevreden, maar over het geheel is het helaas niet het succes gebleken waar we op hadden gehoopt.

Het heeft geen gevolgen voor de tv-toekomst van Van der Meij, laat SBS 6 weten. “Kim-Lian is nu bezig met andere projecten, waar Zullen we een spelletje doen? er één van is. Het nieuwe seizoen van Zullen we een spelletje doen? is te zien vanaf zaterdagavond 27 augustus.”

Het oorspronkelijke presentatieduo van Thuis Op Zondag bestond uit Van der Meij en Dirk Zeelenberg. Het duo kreeg ongelooflijk veel kritiek, omdat er zichtbaar geen chemie tussen de twee was.

Zeelenberg stapte na enkele tientallen afleveringen op en werd vervangen door afwisselend Kees Tol, Patty Brard en Viktor Brand.

Vooral Brard hoopte de vaste opvolger van Van der Meij te worden, maar het is over en uit met Thuis Op Zondag.

Carlo’s TV Café, de officiële opvolger van Life 4 You, keert komend seizoen wél terug. Dat programma wordt uitgezonden door RTL 4.

Lees ook: Kim-Lian: ‘Vervolg op Thuis Op Zondag nog niet zeker’ (vorige week)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen