Kim-Lian: ‘Vervolg op Thuis Op Zondag nog niet zeker’

Kim-Lian van der Meij weet nog steeds niet of Thuis Op Zondag komend seizoen terugkeert op SBS 6. Dat heeft ze gezegd op 100% NL. Er wordt nog gepraat, aldus Van der Meij. “Er is nog niks definitiefs. Ik weet wel dat we – de zender en creatieve partijen – ontzettend druk bezig zijn om dat tijdslot vast te houden op die zondag, want dat is natuurlijk een heel mooi moment om een live televisieprogramma te maken, maar we moeten nog invulling geven aan hoe dat eruit komt te zien en ook met wie.”

Thuis Op Zondag was inhoudelijk één van de meest teleurstellende nieuwe tv-programma’s van het afgelopen tv-seizoen. De talkshow kende met het compleet chemieloze presentatieduo Kim-Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg een valse start.

Zeelenberg stapte in februari op en werd daarna afwisselend vervangen door Kees Tol, Patty Brard en Viktor Brand. Zij streden om de plek naast Van der Meij.

Zelf sprak Van der Meij haar voorkeur uit voor Tol. “Ik vond ze alle drie heel leuk. Ik heb alleen maar leuke collega’s bij SBS. Ik vond het met Patty heel fijn, maar met Kees Tol heb ik het meest gelachen.

Thuis Op Zondag is de officieuze opvolger van Carlo & Irene: Life 4 You. Carlo’s TV Café, de officiële opvolger van dat programma, keert komend tv-seizoen wél terug op tv.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen