RTL 5 met seksuele scripted-realityserie

RTL 5 komt met een scripted-realityserie, waarin verhalen over seks centraal staan. Het programma heet Gênant, Maar Waar en begint op dinsdag 30 augustus om 21.30 uur. Dat heeft de tv-zender laten weten. Scripted reality is een genre waarin vooral SBS veel shows maakt, zoals Achter Gesloten Deuren, Dokters, Beschuldigd en Overspel in de Liefde. De programma’s moeten overkomen als reality, maar zijn eigenlijk gewoon dramaseries. RTL 5 duikt in het genre met een seksuele serie.

Gênant, Maar Waar draait om opvallende, pijnlijke en gênante ervaringen. “De naam van je minnaar uitschreeuwen tijdens seks met je partner, betrapt worden tijdens een wild seksavontuur in de babykamer op een verjaardag, of een voorwerp dat vastzit op een plek waar je dat liever niet hebt. Iedereen heeft wel een beschamend seksverhaal in zijn of haar arsenaal.”

Met ‘humor en grappige wendingen’ wordt de kijker meegenomen in waargebeurde verhalen waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is.

In de eerste aflevering komt bijvoorbeeld het verhaal van Dennis en Birgit aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om ‘de hond uit te laten’. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat.

Terwijl Birgit bezig is om Dennis in de auto oraal te bevredigen, moet Dennis plotseling remmen, waardoor Birgit haar kaken hard op elkaar klappen. Dat leidt tot een bloederige situatie.

Gênant, Maar Waar wordt geproduceerd door Stepping Stone.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen