RTL 5 met seksuele scripted-realityserie

Geplaatst op vr 22 jul 2016 om 14:28

RTL 5 komt met een scripted-realityserie, waarin verhalen over seks centraal staan. Het programma heet Gênant, Maar Waar en begint op dinsdag 30 augustus om 21.30 uur. Dat heeft de tv-zender laten weten. Scripted reality is een genre waarin vooral SBS veel shows maakt, zoals Achter Gesloten Deuren, Dokters, Beschuldigd en Overspel in de Liefde. De programma’s moeten overkomen als reality, maar zijn eigenlijk gewoon dramaseries. RTL 5 duikt in het genre met een seksuele serie.

Gênant, Maar Waar draait om opvallende, pijnlijke en gênante ervaringen. “De naam van je minnaar uitschreeuwen tijdens seks met je partner, betrapt worden tijdens een wild seksavontuur in de babykamer op een verjaardag, of een voorwerp dat vastzit op een plek waar je dat liever niet hebt. Iedereen heeft wel een beschamend seksverhaal in zijn of haar arsenaal.”

Met ‘humor en grappige wendingen’ wordt de kijker meegenomen in waargebeurde verhalen waarbij het eindstation vaak zelfs de eerste hulp is.

In de eerste aflevering komt bijvoorbeeld het verhaal van Dennis en Birgit aan bod. Deze buurman en buurvrouw hebben stiekem een affaire en spreken elke avond om 22.00 uur af om ‘de hond uit te laten’. Totdat het op een dag gruwelijk misgaat.

Terwijl Birgit bezig is om Dennis in de auto oraal te bevredigen, moet Dennis plotseling remmen, waardoor Birgit haar kaken hard op elkaar klappen. Dat leidt tot een bloederige situatie.

Gênant, Maar Waar wordt geproduceerd door Stepping Stone.
13 Reacties op “RTL 5 met seksuele scripted-realityserie”


 1. Mark2

  Kolere….

 2. Vincent

  Ja…daar laten we de lampen voor branden…:-(

 3. Woodstock

  Beetje goedkoop programma, maar kennelijk houden veel mensen daarvan.

 4. Martijn

  Oh, je kent de kijkcijfers al?

 5. Henri V

  Lijkt wel een kopie van ‘overspel in de liefde’ ( op net 5)

 6. Pieter

  Och,wat vreselijk. Dat hele genre is hels.

 7. Richard

  ‘Terwijl Birgit bezig is om Dennis in de auto oraal te bevredigen, moet Dennis plotseling remmen, waardoor Birgit haar kaken hard op elkaar klappen. Dat leidt tot een bloederige situatie.’

  Mijn God.

 8. Anoniem

  @Henri V Ja een kopie. Daar zijn ze koploper in bij RTL.

 9. Arsenaal

  Staat daar nou aars anaal?

 10. J

  ‘Terwijl Birgit bezig is om Dennis in de auto oraal te bevredigen, moet Dennis plotseling remmen, waardoor Birgit haar kaken hard op elkaar klappen. Dat leidt tot een bloederige situatie.’

  Ik denk dat de scriptschrijver “The world according to Garp” heeft gelezen of gezien….

 11. dirk

  tja seks sells, laten we daar maar weer een format aan wijden.

 12. Walter

  Vies zeg. En dat mensen dat op tv vertellen, hoe diep kan je zinken.

 13. Freek

  Scripted dus verzonnen. Vreselijk arremoeijig genre maar nu het over sex gaat, zal het wel trekken. De beelden moeten wel een beetje expliciet zijn want anders haakt iedereen na een wip weer af

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.