Peter ziet koningin Máxima graag in RTL Late Night

Foto: RVDPeter van der Vorst zou het leuk vinden om koningin Máxima te interviewen in RTL Late Night. Dat zegt de presentator, die deze maand Humberto Tan vervangt, in TROS Kompas. Van der Vorst ziet koningin Máxima als zijn droomgast. “Ik heb haar diverse keren gesproken in mijn hoedanigheid als royaltywatcher. Het is een sprankelende vrouw, en het lijkt me erg bijzonder om wat langer met haar te kletsen. Als Máxima in juli nog plek heeft in haar agenda is ze van harte welkom!“, geeft hij aan.

De presentator vindt het erg leuk dat hij een maandje mag invallen voor Tan. “Het is even zoeken naar een ritme, maar als je het een paar dagen achter elkaar doet, zit je in die trein en gaan de dingen veel soepeler.

Van der Vorst gaf eerder al aan dat hij er niet op uit is om Tan van zijn troon te stoten. Een eigen talkshow vindt hij leuk, maar is ook erg veel werk, voegt hij daar nu aan toe. “Het zou nu niet in mijn tijdschema passen.

Een eigen talkshow is nu dan ook niet aan de orde. “Maar als ik meer tijd zou hebben: natuurlijk! De talkshows worden toch beschouwd als het erepodium van de Nederlandse televisie.

Om dagelijks de mensen die in het nieuws zijn te ontmoeten én te ondervragen is één van de leukste dingen om te doen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen