Daphne Deckers choqueert: ‘Geen foto van je lul!’

Foto: TROSDaphne Deckers choqueert vandaag met zeer expliciet taalgebruik in haar column in De Telegraaf. In haar stukje over datingapps gaat de ex-Boulevard-ster helemaal los. Haar centrale boodschap: dames die op datingapps zitten, willen geen foto van het geslachtsorgaan van de man zien. “Er is maar één ding dat vrouwen niet hoeven te weten, en wat ze al helemaal niet close-up willen zien: een foto van je lul. Niet stijf, niet slap, niet sneaky uit een short – gewoon níet!“, briest de 47-jarige moeder.

Deckers vindt het gedrag van dat soort mannen ongelooflijk. “Het is werkelijk onvoorstelbaar hoeveel mannen denken dat vrouwen daar na twee ‘Hallo, hoe gaat het’-berichtjes op zitten te wachten. Geloof me: die hengel hoeft niemand te zien.

Verder geeft de presentatrice ook nog aan dat ze het bizar vindt als mannen hun gezicht niet goed laten zien op een datingsite of -app. “Leuk, zo’n 500 cc motor, maar misschien had je even je helm kunnen afzetten voor de foto?

Het is niet de eerste keer dat Deckers choqueert met haar column in De Telegraaf. Vorige maand riep ze Nederland in dezelfde column nog op om in alle gevallen in de wc te poepen.

Lees ook: Shownieuws pakt ‘mediageile’ Daphne Deckers aan (april)

De Telegraaf-column van Daphne Deckers kunt u lezen via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen