Cornald Maas teleurgesteld in niveau De Slimste Mens

Foto: MAXCornald Maas vindt het niveau van de populaire NPO 2-quiz De Slimste Mens erg tegenvallen. Dat laat de presentator van culturele programma’s weten op Twitter. De Slimste Mens is veruit het meest bekeken programma van NPO 2 en bedient een breed publiek. Daar zijn de vragen dan ook op afgestemd. Het kan Maas echter niet bekoren. “In De Slimste Mens zitten erg veel media-, tv-, trivia- en showbizzvragen. En weinig relevante parate kennis wordt tot nog toe getest“, aldus de presentator.

Maas vond het ook erg opmerkelijk met welke vier kernwoorden De Slimste Mens onze minister-president Mark Rutte typeerde. “Enfin. In De Slimste Mens wordt Mark Rutte – naast VVD – tot drie kernwoorden teruggebracht: vrijgezel, lach, Toppers. De staat van het land“, klaagt hij.

Een volger van Maas vraagt zich af of De Slimste Mens-presentator Philip Freriks zijn plekje niet beter aan Maas kan afstaan. “Niks voor jou Cornald, als presentator? Ook een nieuwe jury please“, zegt meneer Gerlof.

Cornald Maas klaagde recentelijk ook nog over de NPO-sportzomer. De commentator van het Eurovisie Songfestival mist in de zomer diepgang bij de NPO.

 

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen