Art en Richard blijven presentatieduo Canal Parade

Foto: RTLArt Rooijakkers en Richard Groenendijk doen dit jaar voor het derde jaar op rij samen verslag van de Canal Parade tijdens Gay Pride voor AvroTros. Ze verzorgen op zaterdag 6 augustus de tv-registratie op NPO 3. Dat heeft de omroep laten weten. Het is de zevende keer dat de AvroTros verslag doet van de beroemde botenparade in Amsterdam. Tijdens de bijzondere editie van dit jaar, de EuroPride, varen tachtig Nederlandse en Europese boten mee om te laten zien waar ze voor staan.

De omroep belooft een sfeervolle tv-uitzending op het water waarbij ook minder vrolijke onderwerpen, zoals de angst na het drama van Orlando, besproken worden.

Er is speciale aandacht voor de World Religion Boat, waarop onder andere een iman, een rabbijn en een pastor staan, en voor de Toga-boot met advocaten aan boord. Advocaat Oscar Hammerstein wisselt hierover van gedachten met Rooijakkers.

Voordat Art en Richard het presentatieduo vormden van de Canal Parade, was de presentatie in handen van Songfestival-commentator Cornald Maas.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen