Ferry Doedens: ‘Nieuwe Tijden ziet er mooi en fris uit’

Foto: SBSFerry Doedens is erg te spreken over de nieuwe RTL 4-soap Nieuwe Tijden. Hij vindt dat de productie er mooi uit ziet. Dat vertelt de acteur in TROS Kompas. Nieuwe Tijden begon vorige week maandag als de zomerse vervanger van Goede Tijden Slechte Tijden, maar is nog geen groot succes. “Het is een hartstikke leuke serie, het kan niet anders dan dat iedereen dat gaat vinden! Ik heb al een paar afleveringen mogen zien en het ziet er mooi en fris uit. Jong en oud kan ernaar kijken.

Het is Doedens’ eerste grote tv-klus sinds bekend werd dat hij verslaafd is aan cocaïne snuiven. Hij heeft in een afkickkliniek gezeten. “Je moet eens in je leven flink op je bek gaan, de bodem goed raken voordat je de hemel kunt bereiken en ik ben blij dat dat al op mijn 25ste is gebeurd.

Hij is blij dat zijn showbizzcarrière gewoon is doorgegaan. “Natuurlijk ben ik blij dat ik veel werk heb, maar het heeft ook een schaduwkant. Zo kan ik niet de deur uitgaan zonder dat ik word herkend. Daar moet je mee leren omgaan.

Bekendheid is niet altijd even leuk, maar het creëert ook kansen. Daarom kan ik nu doen waar ik gelukkig van word.

Nieuwe Tijden begon vorige week met aardige kijkcijfers, maar stelde aan het eind van de week behoorlijk teleur in de algemene doelgroep. Niet alleen qua kijkersaantal – het kijkersaantal is met mooi weer altijd iets lager – maar ook qua marktaandeel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen