RTL 5-show Dino in september terug voor derde seizoen

Foto: SBSJandino Asporaat mag door met zijn RTL 5-talkshow Dino. In september begint een derde serie afleveringen. Dat vertelde hij donderdagavond in de seizoensfinale van zijn programma. Asporaat zet voor RTL 5-begrippen grandioze kijkcijfers neer met zijn multiculturele praatprogramma. Zo keken er gisteren 530.000 mensen naar de aflevering met Wendy van Dijk, Jan Smit en de mannen van Broederliefde. Daarmee wist hij 9,5 procent van alle tv-kijkers op dat moment te bekoren.

Dino scoort daarmee ver boven het zendergemiddelde van RTL 5. Ter vergelijking: vorige week noteerde het tv-station een gemiddeld marktaandeel van 4,3 procent.

De talkshow stond dit seizoen voor het eerst op eigen benen. Vorig jaar ging Dino in première na Expeditie Robinson, het meest bekeken programma van RTL 5. Dit seizoen stond de show na de weinig bekeken Grote Improvisatieshow. De kijkers bleven Asporaat echter trouw.

Voorafgaand aan de start van het derde seizoen gaf Asporaat al te hopen op een derde serie. “En mocht dat om wat voor reden dan ook niet gebeuren, dan was het in elk geval gewoon dope: een late night tv-show“, zegt hij.

Tot eind 2014 was Asporaat op NPO 3 te zien met De Dino Show.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen