Rafael van der Vaart haalt uit naar Voetbal Inside

Foto: SBSRafael van der Vaart trekt zich niets aan van de kritiek van Voetbal Inside-sterren Johan Derksen en Wilfred Genee op zijn baan als voetbalanalist in NOS Studio France. Dat zegt hij vandaag in het AD. Derksen stelt dat Van der Vaart zo veel belangen heeft dat zijn tv-optredens ‘niets toevoegen’ en Genee vindt dat hij scherpte mist. “Wat is scherper?”, aldus de voetballer. “Ik zit daar als mezelf, zo ben ik. Het moet geen afzeik-tv worden, het verschil met hun programma is heel groot.”

Van der Vaart is blij dat het verschil met Voetbal Inside groot is. “Daar kijken mensen ook graag naar, ik persoonlijk alleen niet. Wij hebben het niet over kut­scheten en andere vieze dingen.”

Volgens de voetballer zelf is hij juist wel heel openhartig in de EK-talkshow van NPO 1. “Ik moet over alles en iedereen mijn mening durven geven. Als Arek Milik iets verkeerds doet, moet ik niet denken: ik zeg maar niets, anders kan ik misschien nooit meer naar Ajax. Ze mogen me alles vragen, ik ga niets uit de weg.

Alleen over zijn vriendin Estavana Polman wil hij niet praten. “Dat heb ik vanaf de eerste minuut gezegd. Ik praat daar tegen niemand over.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen