Linda de Mol: ‘Ik word steeds relaxter in Zomerweek’

Foto: SBSLinda de Mol heeft het gevoel dat ze steeds meer ontspannen wordt als talkshowpresentatrice. Dat heeft de tv-koningin gezegd in RTL Boulevard. De Mol is momenteel bezig met de opnames van Linda’s Zomerweek, dat in augustus weer wordt uitgezonden. “Ik word steeds relaxter en ik merk ook wel dat de gasten weten dat het wel de bedoeling is om heel open en eerlijk over je leven te praten. We hebben er al twee opgenomen en daar werkte de combinatie van twee gasten weer heel goed.

In elke aflevering van Linda’s Zomerweek zijn een uur lang twee bekende Nederlanders te gast. “Wat je merkt is dat de combinatie erg belangrijk is. Je zoekt naar overeenkomsten, maar ook naar verschillen. Het werkt heel goed als je een leuke combinatie maakt.

Linda’s Zomerweek wordt opgenomen in de setting van een tuin. “Heel veel mensen denken dat het echt is, dat ik echt buiten zit. Mensen zijn soms een beetje teleurgesteld dat ze een studio binnenkomen, omdat ze echt het gevoel hadden dat het buiten opgenomen wordt.”

Voor De Mol voelt het ook een beetje als een echte tuin. “Wat ik er zo leuk aan vind, is dat het soms echt voelt alsof mensen bij mij thuis te gast zijn. Ik heb een heel ander huis, maar ik heb wel een heel groot terras. Dan zit ik wel eens met vrienden: de ene keer moet je heel erg lachen om geestige verhalen en soms gaat het ineens echt ergens over.”

Dat zijn eigenlijk heel dierbare avonden. Dat gevoel moet dit programma uitstralen en dat lukt best wel goed, want ik vergeet soms wel dat er allerlei camera’s op staan.”

De eerste uitzending is in augustus. “Als alle herhalingen stoppen en iedereen langzaam terugkomt van vakantie, dan beginnen wij. Dan hoop je natuurlijk dat men weet dat het er is, dat er genoeg aandacht voor is en dat ze allemaal gaan zitten kijken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen