Gerard Joling waakt voor burn-out: ‘Maand vakantie’

Tv-ster en zanger Gerard Joling wil koste wat kost voorkomen dat hij wederom uitgeblust raakt, net als enkele jaren geleden. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Joling, die de afgelopen maanden samen met Gordon weer een kijkcijferkanon was op RTL 4, werkt zich niet meer over de kop. “Ik heb toen wel van die inzinking geleerd en dat zal me niet snel nog een keer gebeuren. Deze zomer heb ik een maand vrij genomen. Ik doe nog wat promotie voor de nieuwe cd en dan is het klaar.”

De zanger heeft nog niet bedacht wat hij in zijn vakantie gaat doen. “Ik ga denk ik weer lekker terug naar Ibiza, dat is toch wel een prima plek, heb ik ontdekt. En mensen zeggen dan wel steeds: ‘Word je niet helemaal gek daar, dat je steeds al die Nederlanders tegenkomt?’ Maar dat heb ik nou helemaal niet.

Het wordt óf Ibiza óf Aalsmeer, aldus Joling. “Als het lekker weer wordt, doe ik misschien wel helemaal niks en blijf ik lekker thuis in mijn nieuwe huis hier in Aalsmeer! Ik woon er net, maar heb het er al helemaal naar mijn zin.

De afgelopen drie weken is mijn hele tuin aangepakt, opgehoogd met een jacuzzi erin, en daar kan ik helemaal van genieten. Ja, dat is toch heerlijk? Meenemen kan ik al dat geld straks toch niet. En dat is maar goed ook. Het zou wel een paar dagen blijven branden in dat crematorium, woehahaha.

Het Telegraaf-interview met Gerard Joling kunt u lezen via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen