Gerard Joling waakt voor burn-out: ‘Maand vakantie’

Geplaatst op Sat 18 Jun 2016 om 12:01

Tv-ster en zanger Gerard Joling wil koste wat kost voorkomen dat hij wederom uitgeblust raakt, net als enkele jaren geleden. Dat vertelt hij vandaag in De Telegraaf. Joling, die de afgelopen maanden samen met Gordon weer een kijkcijferkanon was op RTL 4, werkt zich niet meer over de kop. “Ik heb toen wel van die inzinking geleerd en dat zal me niet snel nog een keer gebeuren. Deze zomer heb ik een maand vrij genomen. Ik doe nog wat promotie voor de nieuwe cd en dan is het klaar.”

De zanger heeft nog niet bedacht wat hij in zijn vakantie gaat doen. “Ik ga denk ik weer lekker terug naar Ibiza, dat is toch wel een prima plek, heb ik ontdekt. En mensen zeggen dan wel steeds: ‘Word je niet helemaal gek daar, dat je steeds al die Nederlanders tegenkomt?’ Maar dat heb ik nou helemaal niet.

Het wordt óf Ibiza óf Aalsmeer, aldus Joling. “Als het lekker weer wordt, doe ik misschien wel helemaal niks en blijf ik lekker thuis in mijn nieuwe huis hier in Aalsmeer! Ik woon er net, maar heb het er al helemaal naar mijn zin.

De afgelopen drie weken is mijn hele tuin aangepakt, opgehoogd met een jacuzzi erin, en daar kan ik helemaal van genieten. Ja, dat is toch heerlijk? Meenemen kan ik al dat geld straks toch niet. En dat is maar goed ook. Het zou wel een paar dagen blijven branden in dat crematorium, woehahaha.

Het Telegraaf-interview met Gerard Joling kunt u lezen via Blendle.
26 Reacties op “Gerard Joling waakt voor burn-out: ‘Maand vakantie’”


 1. Brigitte

  Wat is deze man toch lelijk oud geworden.

 2. mark

  Oude h🅾m🅾.

 3. Anonymous

  Blijft jammer dat Joling aan zichzelf heeft laten sleutelen

 4. Rick

  Hij wordt steeds enger. Hij is verslaaft. De mannelijke Marijke Helwegen.

 5. b

  Valt ook niet mee als je elke scene 20 keer over moet doen om het leuk te laten lijken. Vooral blijven doen of het spontaan is .

 6. Ik ben het zonnetje in huis.

  Groot gelijk Gerard.

  Hou je lekker kalm, geniet van het leven, want het zou jammer zijn als we Geer en Goor zouden moeten missen.
  En wat denk je van de oudjes, die zien jullie ook liever komen dan gaan.

 7. magere marc

  Onderbroekenlol betekent vanaf nu werk. Dat iedereen het even weet.

 8. gerd

  Ik vind het wel jammer dat die gek nog niet uit geblust is.Die word van blijdschap nog weer gek.

 9. Panda

  Wat een jaloerse mensen hier.

 10. Alice

  @ Panda

  Mensen die dat schrijven zijn vaak zelf jaloers van aard.

 11. LOL

  Ik vrees dat Sinterklaas ook korter gaat werken in Nederland. Niet 3 maar 2 weken zal ie hier nog maar zijn omdat ie langer op vakantie in Spanje wil zijn om bij te komen. Geen wonder dat ie zo een Burn-Out wil voorkomen, want al die kritiek van bepaalde ongelovige typjes gaan hem niet in de koude habijt zitten.

  Maar dat is nog niet alles, want er is nog veel meer nieuws.

  Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Guido Weijers kiest Partij voor de Dieren. En nu wil die ook een persconferentie gaan houden in de Tweede Kamer over de rendieren bij de kerstman. Hij vindt dit namelijk dierenmishandeling en stigmatiserend voor de andere verwante dieren zoals de herten die bij het duingebied en zelfs in Zandvoort in alle vrijheid rondhuppelen, maar in feite afstammelingen zijn van hertenslavernij. Hertenslavernij komt nog steeds voor in dierentuinen en andere afgezette gebieden van waaruit ontsnappen praktisch onmogelijk is. Maar weet er een toch te ontsnappen wordt ie neergeschoten.

  Quido Weijers vindt dus dat de rendieren bij de Kerstman het toppunt is van dierendiscriminatie en derhalve ernstige dierenmishandeling en daarom traumatiserend, ook voor de andere hoevige en verwante dieren.

  Note: Slagter van MAX zegt, “gewoon afschieten die beesten”.

  Hier zie je Weijers zijn aanmelding bij de Partij voor de Dieren.
  https://www.youtube.com/watch?v=R1k2GjcGIxA

 12. Bonnie Kreukhoven

  Zonde dat niemand van zijn vrienden hem heeft kunnen tegenhouden om zich zo toe te takelen. Wat ziet die man er vreselijk uit, doodzonde. Liberace!

 13. johny Camaro

  Vreselijke galbak

 14. LOL

  Ik vrees dat Sinterklaas ook korter gaat werken in Nederland. Niet 3 maar 2 weken zal ie hier nog maar zijn omdat ie langer op vakantie in Spanje wil zijn om bij te komen. Geen wonder dat ie zo een Burn-Out wil voorkomen, want al die kritiek van bepaalde ongelovige typjes gaan hem niet in de koude habijt zitten.

  Maar dat is nog niet alles, want er is nog veel meer nieuws.

  Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Guido Weijers kiest Partij voor de Dieren. En nu wil die ook een persconferentie gaan houden in de Tweede Kamer over de rendieren bij de kerstman. Hij vindt dit namelijk dierenmishandeling en stigmatiserend voor de andere verwante dieren zoals de herten die bij het duingebied en zelfs in Zandvoort in alle vrijheid rondhuppelen, maar in feite afstammelingen zijn van hertenslavernij. Hertenslavernij komt nog steeds voor in dierentuinen en andere afgezette gebieden van waaruit ontsnappen praktisch onmogelijk is. Maar weet er een toch te ontsnappen wordt ie neergeschoten.

  Quido Weijers vindt dus dat de rendieren bij de Kerstman het toppunt is van dierendiscriminatie en derhalve ernstige dierenmishandeling en daarom traumatiserend, ook voor de andere hoevige en verwante dieren.

  Note: Slagter van MAX zegt, “gewoon afschieten die beesten”.

  Hier zie je Weijers zijn aanmelding bij de Partij voor de Dieren.
  https://www.youtube.com/watch?v=R1k2GjcGIxA

 15. Meneer Kaktus

  Nog bejaarden doodgereden, Jool? Het is toch om te gieren!

 16. gerd

  ALICE helemaal met je eens. Hoe kun je jaloers zijn op zo,n kerel?

 17. Lorelei Johanson

  Who gives a flying fuck? Is dit mens relevant?

 18. MAdeliefje

  Meneer Kaktus….wat ben jij een vreselijk asociaal dom varken, om zoiets hier neer te zetten.

 19. gerd

  Madeliefje je kunt het ook niet helpen dat die Meneer Kaktus geen verstand heeft. Past precies bij die Joling: iets in de bovenkamer is bij beide niet goed.

 20. Virginia

  Meneer Kaktus reaguurt stomdronken vanaf het strand van Bodrum. Je kunt het hem niet kwalijk nemen.

 21. PvPuffelen

  Het lijkt wel een mummie met dat botox-hoofd en nep tanden .

 22. Hu

  De lelijkste man van Nederland. Alles aan hem is nep, ook zijn stem.
  Heb liever goede Gordon.

 23. Anonymous

  Dat hij niet moe wordt van zichzelf, de hele dag gemaakt leuk doen.

  En dat domme namaak lachje, vooral als er een scheet gelaten wordt.
  Hij denkt dat hij heel wat is, denk alleen maar aan geld.

  Als hij dood gaat, denkt hij zeker dat hij het mee kan nemen.

 24. Ad

  wat is ie lelijk. die wenkbrauwen. hahaha

 25. ANONYMOUS 1

  Hallo alles goed?? Wij in het mooie Laren hebben weer een heerlijk weekend gehad

  Wat?… of we tv hebben gekeken nee daar houden wij ons niet mee bezig

  Vandaag weer druk druk druk moet een nieuwe automobiel gaan uitzoeken voor mijn vrouw Haar Peugeot Megane coupe is twee jaar oud dus aan vervanging toe. Wat ..welk merk ik rij….? Een Mercedes, ja voor mijn werk heb ik wel een goede automobiel nodig, aan een Fiat 500 daar heb ik niets aan he
  Nou ik moet weer verder moet ook nog andere zaken bespreken vandaag
  dus druk druk druk

  nou tot morgen maar weer!

 26. Marga

  Gerard zuipt teveel dat zie je aan zijn gezicht en ogen. Deze man is doodongelukkig maar hij acteert alsof hij altijd heel erg happy is. Alles is leuk, enig en hilarisch. Wat een treurigheid, wat een leegte.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.