Max Mannenmode blijft kledingsponsor Piet Paulusma

Piet Paulusma houdt vast aan zijn kledingsponsor Max Mannenmode uit Bolsward. Dat vertelt de SBS 6-weerman in VARAgids. Paulusma ging in mei 2014 in zee met de modezaak uit Friesland en dat bevalt hem goed. Hij is tevreden over zijn outfits. “Ik heb een sponsor, Max Mannenmode uit Bolsward. Die kleden mij aan. Elk seizoen krijg ik wat anders van ze. De gedragen kleding breng ik naar mensen die het minder goed hebben. Ik heb een aantal kennissen die in de ww zitten.

Henkjan Van der Wagen en Ingrid Wijnia van Max Mannenmode sponsoren Paulusma, omdat ze vinden dat de weerpraatjes van Paulusma op SBS 6 een positieve uitwerking hebben op Bolsward en de gemeente Súdwest Fryslan.

Paulusma presenteert zijn weerberichten vol passie. Hij houdt zich niet bezig met andere weerpresentatoren. “Ik kijk niet naar andere weermannen, ik weet alleen dat wij een goed en betrouwbaar weerbericht afleveren.”

“Ik heb ook geen zin om over andere collega’s te praten. Die praten al genoeg over mij, maar dan hoef ik nog niet over hen te praten. Toch?“, zegt hij in de gids (via Blendle).

Max Mannenmode heeft momenteel een nieuwe actie lopen. Bij aankoop van twee broeken krijgt de koper een staatslot cadeau.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen