Kees Jansma stopt als presentator

Kees Jansma (69) gaat stoppen als presentator en tv-maker. Hij maakt komend seizoen nog drie programma’s per week voor FOX Sports en zet dan een punt achter zijn tv-carrière. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Jansma wil geen sneue vertoning worden in het televisielandschap, vertelt hij aan de krant. “Het moet niet zo zijn dat mensen zeggen: het is wel een beetje gedaan met hem, het wordt een beetje sneu. Daar ben ik angstig voor. Dan kun je beter zelf de regie bepalen.

Naast De Tafel Van Kees en Natafelen Met Kees komt Jansma in het nieuwe seizoen met het reisprogramma Made in de Eredivisie. “Ik ga twaalf afleveringen maken van buitenlandse sterren die groot zijn geworden in de eredivisie.”

Volgend jaar wordt Jansma 70. “Dan is het welletjes en zal ik hooguit op uitnodiging op televisie verschijnen.

Jansma was voorafgaand aan zijn tv-carrière perschef van het Nederlands elftal. Straks wordt hij commissaris bij ADO Den Haag. “Hartstikke leuk. Den Haag en ADO, ze zijn leuker dan iedereen denkt.

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen