Albert Verlinde: ‘Het gaat zó goed met mij’

Foto: NCRVAlbert Verlinde, het icoon van RTL 4’s vooravond, voelt zich vreselijk goed. Dat zegt de RTL Boulevard-ster in de Story. Het showblad had van goed ingevoerde bronnen begrepen dat Verlinde de laatste tijd ‘stráált’ en vroeg de showkenner daarom om een reactie. De geruchten blijken te kloppen. “Het gaat zo goed in mijn leven dat het bijna eng is. Op elk gebied, zakelijk en privé, ben ik heel erg gelukkig“, aldus de presentator, die weer regelmatig met zijn stoute ex Onno Hoes wordt gespot.

Verlinde sluit niet uit dat hij en zijn Grindr-tijger weer samen komen. “Natuurlijk speelt Onno een grote rol. Ik weet niet wat de toekomst ons gaat brengen, maar ik sluit een hereniging zeker niet uit.

Verlinde en Hoes waren in 2013 en 2014 hét showbizzonderwerp van gesprek, omdat Hoes via een datingapp allerlei jonge jongens aan de haak sloeg, die vervolgens naar de media renden.

Vooral Shownieuws genoot van Onno-gate. “Ik vond het niet vervelend om te doen. Ik kan niet ontkennen dat ik even dacht: ‘Goh Albert, daar ga jij een keer’”, zei Shownieuws-ster Patty Brard destijds.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen