Albert Verlinde: ‘Het gaat zó goed met mij’

Geplaatst op za 18 jun 2016 om 12:48

Foto: NCRVAlbert Verlinde, het icoon van RTL 4’s vooravond, voelt zich vreselijk goed. Dat zegt de RTL Boulevard-ster in de Story. Het showblad had van goed ingevoerde bronnen begrepen dat Verlinde de laatste tijd ‘stráált’ en vroeg de showkenner daarom om een reactie. De geruchten blijken te kloppen. “Het gaat zo goed in mijn leven dat het bijna eng is. Op elk gebied, zakelijk en privé, ben ik heel erg gelukkig“, aldus de presentator, die weer regelmatig met zijn stoute ex Onno Hoes wordt gespot.

Verlinde sluit niet uit dat hij en zijn Grindr-tijger weer samen komen. “Natuurlijk speelt Onno een grote rol. Ik weet niet wat de toekomst ons gaat brengen, maar ik sluit een hereniging zeker niet uit.

Verlinde en Hoes waren in 2013 en 2014 hét showbizzonderwerp van gesprek, omdat Hoes via een datingapp allerlei jonge jongens aan de haak sloeg, die vervolgens naar de media renden.

Vooral Shownieuws genoot van Onno-gate. “Ik vond het niet vervelend om te doen. Ik kan niet ontkennen dat ik even dacht: ‘Goh Albert, daar ga jij een keer’”, zei Shownieuws-ster Patty Brard destijds.
22 Reacties op “Albert Verlinde: ‘Het gaat zó goed met mij’”


 1. BRAAK

  Jammer.

 2. Anoniem

  Grindr tijger whahaha en dan die kop van onno

 3. Anoniem

  Als mensen dat zo blij zeggen is vaak t tegendeel waar. Beterschap!

 4. Biance

  Zijn ster straalt misschien maar dat kunnen ze gelukkig niet zien want zijn gezicht straalt niet.

  Het is een bekend gegeven dat als mensen te hard roepen dat het heel erg goed gaat en ik ben heel erg gelukkig, dan weet je precies hoe het zit. Het klopt niet en dat het van korte duur is. Het is vaak even te hysterisch.

 5. Bep zwiers

  Wat een negativiteit. Als deze man erg gelukkig is en blij met het feit dat Onno weer in zijn leven is, is het dan zo moeilijk om hem zijn geluk te gunnen en te hopen dat hem nog vele gelukkige gezonde jaren staan te wachten.

 6. b

  Volgende week gaat het weer mis en dan begint het gejank weer

 7. Sneu

  Maar Bep! Zonder drama boeien die roddelprogramma’s al snel niemand meer*. Dus het is in zijn eigen belang dat de situatie snel weer verandert.

  * Een mogelijke liefdesbaby van Albert en Otto zou de aandacht weliswaar ’n tijdje vast kunnen houden (een soort Sabia-act), maar aan de geloofwaardigheid van die rubrieken zit een grens (hoop je).

 8. Daantje

  Toen mijn man nog dronk zag hij er net zo uit als Albert met zijn opgezwolle, pafferige hoofd. Nu heeft mijn man een stoer en getraind lijf met een hoofd als gehouwen uit een rotsblok. Nee, wij zijn niet jaloers op Onno en Albert.

 9. Johnson

  “Het showblad had van goed ingevoerde bronnen begrepen dat Verlinde de laatste tijd ‘stráált’ en vroeg de showkenner daarom om een reactie. De geruchten blijken te kloppen.”

  Wat ís dit voor een nieuws :’)

 10. Meneer Kaktus

  De ster van Kwalbert straalt altijd.

 11. Anoniem

  Volgende week RTL Boulevard vanuit hun nieuwe studio aan het Leidseplein! Deze week is de laatste hand gelegd aan de techniek, nog een paar dagen proefdraaien en dan gaat het live!

 12. Bakje

  Dit schreeuwt om een puppie. Een 18-jarige puppy. En ze noemen hem Poopie.

 13. Sneu

  En dan zegt de woordspeelvoice-over van Boulevard steeds ‘Wie ruikt hier naar Poopie?’

  Lachen, steeds, steeds weer.

 14. Jero

  @Sneu

  Waarom kijk je dan, zeikstraal?

 15. Hu

  Hij is ook een leuke en aardige man die nooit anderen omlaag probeert te halen of racistische opmerking maakt. Verder is hij niet xenofoob.
  Verder geeft hij iedereen een kans ongeacht afkomst, als je maar talent hebt.

 16. Lorelei Johanson

  „Ja meid, het gaat uitstekend met me. Heb net een nieuwe buttplug gekocht, maatje Walvis”.

 17. Anja

  En zijn ze dan aan het toyboy delen ?

 18. Anja

  En zijn ze dan het speelgoed jongetje aan het delen ?

 19. Ronnie Tober

  Slecht shownieuws dat het goed met Kwalbert gaat.

 20. Daan

  Gaat ook zo goed met theater?

 21. Ik ben het zonnetje in huis.

  Doen ze het nou met z’n drietjes?

  Poeh…je zal het er maar druk mee hebben.

 22. Bonnie Kreukhoven

  Volgens mij gaan ze pas na de zomer vanaf het Leidseplein hoor Anonymous.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.