‘Erland en Wendy verdienen samen 1,5 miljoen euro’

Wendy van Dijk en haar baas en echtgenoot Erland Galjaard verdienen samen 1,5 miljoen euro per jaar. Zij strijkt 1,1 miljoen euro op en hij 400.000 euro. Dat melden ‘goed ingelichte bronnen’ aan weekblad Party. Van Dijk heeft volgens de ingewijden een ‘zeer goed’ contract. “Critici twijfelen niet aan haar talenten, maar denken wel dat haar echtgenoot een dikke vinger in de pap heeft gehad bij dit megacontract“, aldus Party. “Financiële zorgen zullen er in huize Van Dijk vast niet zijn.

Het inkomen van Galjaard staat in de schaduw van dat van zijn vrouw, aldus Party, dat spreekt van ‘een aardig jaarinkomen’.

Het totale vermogen van Van Dijk wordt volgens Party geschat op 4 miljoen euro.

Van Dijk zou met een salaris van 1,1 miljoen euro behoren tot de best verdienende tv-sterren van Nederland. Haar RTL 4-collega Linda de Mol is naar verluidt de tv-ster met het hoogste salaris.

De mannelijke topverdiener in tv-land is naar verluidt Albert Verlinde met zo’n 900.000 euro per jaar. In zijn gloriedagen bij SBS 6 verdiende Gerard Joling volgens ingewijden 1,5 miljoen euro per jaar. Beide heren zijn geconfronteerd met deze bedragen en hebben dit niet ontkend.

De NPO-ster met het hoogste salaris is Matthijs van Nieuwkerk. Hij verdient 580.000 euro per jaar, maakte BNN-VARA onlangs bekend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen