Boeteregen voor Kim-Lian: ‘Racen is net een orgasme’

Kim-Lian van der Meij presenteert op SBS 6 de meest suffe programma’s, maar als ze na de opnames weer in haar auto stapt, komt het beest in haar los. Ze antwoordt instemmend als gevraagd wordt of ze een ‘snelheidsfreak’ is in haar Mitsubishi Outlander, de auto die onlangs in het nieuws was door de rel rond rapper Tyfoon. “Maar daar ben ik de laatste tijd wel wat van teruggekomen, want ik vond nogal wat boetes op de deurmat voor tien kilometer te hard rijden“, zegt ze in Veronica Magazine.

Zelfs met haar riante SBS 6-salaris vindt Van der Meij zulke boetes toch ‘weggegooid geld’. Ze moest zelfs bijna een nieuw rijbewijs aanvragen. “Vroeger, in het begin van mijn relatie, gaf ik tijdens de lange ritten naar Zweden weleens flink gas op de Duitse autobahn. Daar ben ik, denk ik, nog net niet m’n rijbewijs kwijtgeraakt.

Om Van der Meij een hoop geld te besparen, liet Veronica Magazine haar even helemaal los gaan op het circuit van Zandvoort. De presentatrice werd er ‘he-le-maal nat’ van. “Racen is net als een orgasme.

Ze vindt het heerlijk. “Je gaat op het rechte stuk van z’n één, naar z’n twee, naar z’n drie, naar z’n vier en dan: aaaaahh. Dan is het klaar“, kermt de Zullen We Een Spelletje Doen-presentatrice uit.

Van der Meij heeft naar eigen zeggen flink ‘gegild’ tijdens de race. “Ja, maar dat was puur vanwege de adrenaline. Elk rondje wil je snel, sneller, snelst.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen