Eddy Zoëy hoeft niet terug op tv: ‘Anonimiteit is fijn’

Eddy Zoëy hoeft niet per se terug op televisie. Hij geniet van meer anonimiteit. Dat zegt de presentator in weekblad Story. SBS 6 is momenteel op zoek naar een presentator van Het Rad van Fortuin, dat dit najaar terugkeert op tv. Zoëy heeft enige ervaring met dagelijkse spelshows: in 2012 presenteerde hij voor dezelfde zender The Price is Right, dat vanwege lage kijkcijfers werd gestaakt. Hij hoeft niet per se voor de opvolger gevraagd te worden. “Televisie is tof, maar niet zaligmakend“, zegt hij.

Zoëy mist de televisie niet verschrikkelijk. “Ik vind het wel heel lekker om er af en toe helemaal niet mee bezig te zijn. Ik heb het nooit om de roem gedaan, dus dat gedeelte mis ik zeker niet.

Nu hij niet meer op tv is, wordt Zoëy op straat veel minder vaak herkend. “Ik ben juist blij dat ik daar tegenwoordig wat minder mee van doen heb. Die anonimiteit vind ik prettig.

Het is voor mij geen must om in de schijnwerpers te staan.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen