Rob Geus wil in de toekomst naar Omroep MAX

Rob Geus zou in de toekomst graag een contract tekenen bij Omroep MAX. Dat vertelt de SBS 6-presentator in Veronica Magazine. Geus is een liefhebber van de programma’s van de seniorenomroep. “Omroep MAX vind ik top. Er wordt veel negatief gesproken over MAX. Ik juich het juist alleen maar toe dat er programma’s worden gemaakt voor ouderen. Het trekt ook steeds meer jonge kijkers. Ik zie mijzelf daar wel werken in de toekomst. Een leuk programma over onhygiënische bejaardentehuizen?

Hij kijkt sowieso graag naar NPO 1, 2 en 3. “Ze hebben goede programma’s, zoals Floortje Naar Het Einde Van De Wereld en de documentaireserie Langs De Oevers Van De Yangtze.

Alleen van het NPO-programma Rambam is hij niet gecharmeerd. Dat programma heeft hem behoorlijk ontmaskerd. “Rambam heeft mij niet alleen in een kwaad daglicht gezet, maar ook onwaarheden de wereld in geholpen. Je kunt bij mij geen sticker kopen dat je bedrijf oké is, je koopt een samenwerking.

Tot slot laat Geus weten dat hij Jack van Gelder mist in de NPO 1-talkshow Studio Voetbal. “Ik vind Jack top. Hij is een vakman, altijd goed voorbereid, veel kennis en een goed luisterend oor. Onbegrijpelijk dat de NOS hem heeft laten gaan.

Tegenwoordig zit ik met gekromde tenen Studio Voetbal te kijken op zondagavond. Ik mis Jack echt aan die tafel.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen