Mattie Valk na radiocomeback ook terug in Boulevard

Mattie Valk keert terug als inval-Albert in RTL Boulevard. Zijn eerste verschijning na het babydrama is binnenkort. Dat vertelde hij maandag als gast in de showrubriek, waar ditmaal Fiona Hering inval-Albert was. Valk keerde vier weken geleden terug in zijn show op Qmusic, waar hij lange tijd absent was om het drama in zijn privéleven te verwerken: hij dacht vader te zijn geworden van een tweeling, maar die kinderen bleek zijn ex-vriendin met een andere heer gemaakt te hebben.

De radio-dj was maandag te gast in RTL Boulevard om over de Foute Party van Qmusic te vragen, maar Winston Gerschtanowitz kon niet om de vraag heen hoe het nu met hem gaat. “Ja, goed“, antwoordde Valk.

Ik ben blij dat ik weer aan het werk ben. Het is even een bewogen periode geweest inderdaad, maar ik vind het heel fijn dat ik ’s ochtends weer lekker kan babbelen met Wietze en lekker liedjes kan draaien. Daar ben ik heel blij mee.

Op de vraag of hij ook weer terugkeert in RTL Boulevard, zei Valk: “Ja, volgens mij wel, zeer binnenkort.

Radioluisteraars en tv-kijkers zullen Valk voortaan altijd herinneren als ‘die gozer die geen kinderen kan krijgen en werd belazerd door zijn vrouw’, voorspelde Ruud de Wild onlangs.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen