Winston Gerschtanowitz slacht Songfestival af

Winston Gerschtanowitz heeft donderdag vol afgrijzen gekeken naar de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Dat stak hij vrijdag niet onder stoelen of banken in Boulevard. Gerschtanowitz slachtte het liedjesfestijn compleet af. “Ik heb donderdagavond het hele Songfestival gezien en ik vind het niet om aan te zíen zo’n avond. Wát een slechte nummers, die mensen zien er beláchelijk uit, het is werkelijk één en al vréselijk! Echt waar, Albert, ik snap er helemaal niets van.

Volgens Albert Verlinde kijkt Gerschtanowitz op een verkeerde manier. “Je moet er niet uitgebreid naar zitten kijken, je moet gewoon ondertussen je administratie gaan zitten doen of zo. Het is niet bedoeld om constant naar te gaan zitten kijken. Dat is niet goed voor de geest.

Verlinde denkt dat meer mensen vol afgrijzen kijken naar de optredens en dat onze inzending Douwe Bob daardoor juist een goede kans maakt. “Door het geweld wat jij nu beschrijft valt Douwe Bob zo op. Dat is een rustpunt, hij zingt een goed liedje en weet wat vakmanschap is.”

Daar is Gerschtanowitz het mee eens. De act van Douwe Bob vindt hij wél goed. “Die is gewoon normaal.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen