Tineke Schouten en Patty Brard leggen tv-ruzie bij

Foto: Elvin BoerPatty Brard en Tineke Schouten hebben hun mediaruzietje uit 2009 naast zich neergelegd. Dat vertelt de cabaretière, die momenteel samen met de tv-diva te zien is in het SBS 6-programma Met De Deur In Huis, in weekblad Party. Schouten heeft Brard vergeven voor haar pittige uitspreken. “Ach, het stelde niks voor. Zij had een keer iets over mijn show geroepen wat misschien niet zo leuk was, dat mijn publiek 80-plus was ofzo, maar dat bedoelde ze niet zo vervelend“, zegt ze nu.

Brards SBS 6-programma Wie Ben Ik? had in 2009 te kampen met dalende kijkcijfers en werd ruimschoots verslagen door RTL 4’s Typisch Tineke. “Waar ik gek van wordt, is dat iedereen zegt dat de cijfers teruglopen, maar Tineke Schouten had een groot marktaandeel in de groep 90+”, riep ze destijds.

Hou es lekker op en ga eens kijken hoe er naar kijkcijfers gekeken wordt. 1.3 miljoen mensen van 80+ kijken naar Tineke Schouten. Nou gefeliciteerd!

Schouten reageerde destijds beleefd: “Ik vind Patty Brard een hartstikke aardige meid. Iedereen maakt wel eens fouten. Ach, het sop is de kool niet waard. Zij heeft toch ook leuk gescoord.

Nu, zeven jaar later, voegt ze daar aan toe: “ Trouwens, naar aanleiding van mijn tv-serie zei ze tegen me: ‘Meid, wat ben jij grappig, geweldig hoe je dat doet!’ Ik vind haar ook een heerlijk mens. Een lekkere flapuit. Dus alles is koek en ei tussen Patty en mij hoor.”

De cabaretière geniet van hun gezamenlijke SBS 6-programma. “Ik vind het heerlijk om in de huizen van BN’ers te mogen gluren. Dat willen we allemaal toch? Een vibrator heb ik er niet gevonden, maar wel een Viagra-pilletje!

Met De Deur In Huis is elke zaterdagavond te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen