Fajah Lourens vindt beloning Playboy-shoot te laag

Fajah Lourens vindt de beloning die tegenover een naaktshoot in mannenblad Playboy staat erg laag. Dat laat ze vandaag weten in de Volkskrant. Lourens peinst er niet over om voor een paar duizend euro naakt te gaan. “Playboy zou ik nooit doen. Je moet dan echt alles laten zien en je krijgt er niet veel voor, 5 tot 10 duizend euro, heb ik gehoord. Ik verdien meer met Instagram. Daarop heb ik een keer een naaktselfie gepost. Er ontstond commotie over, maar dat was hypocriet.

Die Instagram-naaktselfie liet in tegenstelling tot een Playboy-foto geen écht naakt zien, aldus Lourens. “Ik weet heel goed wat ik wel en niet kwijt kan op de sociale media.”

De actrice schaamt zich niet voor haar openhartigheid. “Ik ben openhartig, ja. Als ik me chagrijnig voel of ik ben het ergens niet mee eens, laat ik dat weten. Ik ben niet van de eeuwige neplach.”

Natuurlijk vertel ik niet alles. Ik vertel dat mijn relatie uit is – anders vraagt iedereen waarom mijn vriendje niet bij de lancering van mijn boek was. Maar ik vertel niet waarom het uit is. Dat is privé.”

Het Volkskrant-interview met Fajah Lourens kunt u lezen via Blendle.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen