Maan ondanks kritiek wéér met papa mee naar Pauw

Foto: RVDASiebe de Steenwinkel, de regisseur van Pauw, is druk bezig met het salonfähig maken van zijn dochter Maan. Waar de VARA normaliter zijn neus ophaalt voor kandidaten van talentenjachten op RTL en SBS, fietst Siebe zijn dochter Maan vanavond voor de vierde keer Pauw in. Erland Galjaard-achtig nepotisme, luidt de kritiek van partijen als Domien Verschuuren (3FM-dj) en GeenStijl. Maar Pauw trekt zich er niets van aan: de dochter van de regisseur schuift wederom aan als ‘expert’.

Discutabel, zei Verschuuren op dinsdag, toen Maan voor de derde keer in Pauw zat. “Zit Maan (winnares The Voice) weer bij Pauw? Haha. Blijf dat dubieus vinden. Papa Siebe is daar regisseur… Een talkshow moet natuurlijk lekker zelf weten wie ze uitnodigen, maar er zijn mensen met meer ervaring/expertise dan Maan.

GeenStijl vindt dat Maan ook wel erg meelift op de naam van haar vader. Het weblog vermoedde woensdag al dat Pauw zich niets aantrekt van de kritiek. “Zelfs op het Mediapark begint men nu te mokken om zoveel NPO-nepotisme, maar of dat Siebe er van zal weerhouden zijn dochter in te zetten als beeldvulling is maar zeer de vraag.

Maan is zowel dinsdag als vandaag uitgenodigd als Songfestival-deskundige. Dinsdag mocht ze als expert zeggen of ze zelf zenuwachtig was tijdens het kijken naar het Songfestival en of ze het idee had dat er een kandidaat was met veel zenuwen.

Lees ook: Domien Verschuuren vindt Maan in Pauw ‘dubieus’ (gisteren)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen