Domien Verschuuren vindt Maan in Pauw ‘dubieus’

Foto: TROSDomien Verschuuren vindt het wel heel opvallend dat The Voice-winnares Maan de Steenwinkel plotseling te pas en te onpas opduikt in Pauw, de talkshow waar haar vader Siebe regisseur is. Dat zegt de 3FM-dj op Twitter. Maan zat dinsdagavond voor de derde keer in één maand tijd in het programma van Jeroen Pauw. “Zit Maan (winnares The Voice) weer bij Pauw? Haha. Blijf dat dubieus vinden. Papa Siebe is daar regisseur…“, aldus de dj, die vervolgens keihard uithaalt naar Maan.

Volgens Verschuuren had Pauw namelijk een veel betere gast kunnen vinden voor het onderwerp. “Een talkshow moet natuurlijk lekker zelf weten wie ze uitnodigen, maar er zijn mensen met meer ervaring/expertise dan Maan.

Vriendjespolitiek is groot in Nederland, beaamt Verschuuren. Hij noemt ons land ‘kruiwagennation’. Overigens is hij wel fan van haar muziek. “Heb niks gezegd over haar muziek! Vind Ride It (huidige single) echt heel tof.

Bart Jan Cune, hoofdredacteur nieuws bij Radio 538, denkt dat Pauw op de kleintjes let. Maan kan namelijk gewoon met papa meerijden. “Scheelt taxikosten.

Maan zat aan tafel om het optreden van Douwe Bob op het Eurovisie Songfestival na te beschouwen. Jeroen Pauw wilde van haar weten of ze zenuwachtig was tijdens het kijken naar het Songfestival en of ze zenuwen zag bij kandidaten.

Ze antwoordde dat ze wel een beetje zenuwachtig was tijdens het kijken en dat de inzending van Oostenrijk volgens haar een beetje zenuwachtig was.

Vriendjespolitiek is gemeengoed in Hilversum. Zo benoemde Erland Galjaard zijn goede vriend Thijs Römer recentelijk nog tot baas van de drama-afdeling.

Lees ook: Maan voor derde keer met papa mee naar Pauw (gisteren)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen