Carlo Boszhard zwaait af met half miljoen kijkers

Foto: TROSCarlo Boszhard heeft het eerste seizoen van zijn talkshow Carlo’s TV Café zondagavond afgesloten met 488.000 kijkers. Daarmee zette hij 12,2 procent marktaandeel neer, ruim een kwart onder het laatste weekgemiddelde van RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Carlo’s TV Café trok op zijn hoogtepunt, medio februari, 894.000 kijkers (15 procent). Het laagterecord staat op de een na laatste aflevering, die vanwege de hitte buiten slechts 236.000 kijkers (8 procent) trok.

De talkshow van Boszhard was geen enorme hit, maar ook zeker geen flop. RTL 4 vindt de scores goed genoeg voor een vervolg. Nog voor de laatste aflevering maakte het tv-station bekend dat er na de zomer een tweede serie afleveringen komt.

Carlo’s TV Café is de officiële opvolger van Carlo & Irene: Life 4 You. Waar Life 4 You al in de middag begon, staat Carlo’s TV Café pas na het nieuws van zes uur op het menu.

SBS 6 probeerde ook in het gat te springen dat Life 4 You achterliet, maar Thuis Op Zondag viel inhoudelijk én kijkcijfermatig erg tegen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen