Familie Kruys in januari 2017 terug voor derde seizoen

Geplaatst op Mon 16 May 2016 om 11:38

Foto: TROSDe Linda de Mol-serie Familie Kruys keert in januari 2017 terug voor een derde seizoen op RTL 4. Dat meldt regisseur Will Koopman vandaag op Twitter. Familie Kruys begon in maart 2015, na Miljoenenjacht, met een torenhoge 2,5 miljoen kijkers, maar die zijn De Mol niet lang trouw gebleven. De afgelopen drie weken scoorde de komedieserie rond de 1 miljoen kijkers. De finale van het tweede seizoen was gisterenavond goed voor 1,1 miljoen kijkers en 17 procent marktaandeel.

Koopman dacht dat de laatste aflevering gisteren om 22.00 uur zou worden uitgezonden, maar RTL 4 begon al om 21.00 uur met de uitzending. De een na laatste aflevering van Familie Kruys was vanwege de ontknoping van de Eredivisie wél pas om 22.00 uur te zien.

Niet alleen Koopman was vanwege het geschuif met de uitzendtijden niet op de hoogte van de juiste uitzendtijd. “Verdorie! Familie Kruys gemist omdat RTL 4 alweer het tijdstip heeft veranderd!“, klonk het op sociale media.

Familie Kruys houdt het langer vol dan Iedereen Is Gek Op Jack, de vorige komedieserie van Linda de Mol. Die serie werd na twee seizoenen gestaakt.
14 Reacties op “Familie Kruys in januari 2017 terug voor derde seizoen”


 1. Edje

  Top serie. Leuke humor, goede acteurs, mooi gedraaid!

 2. peter2

  1mln kijkers is al matig en dan is de kans groot dat er weer BZV is op NPO1.

 3. Walter

  Nooit gezien, maar is dit de RTL-versie van de serie van vroeger, Oppassen?

 4. Pietpiet

  @ Walter Nee, ik zou het dan toch maar eens kijken, het is absoluut geen sitcom als Oppassen of Kinderen geen bezwaar. Veel humor, maar het is niet maar een komedieserie, het heeft ook dramatische elementen. Aanrader.

 5. RONAN

  Fam Kruys matige humor, je mist niks bij niet gezien.

 6. Anonymous

  Walter Bespaar je de moeite. Absoluut geen aanrader! Vreselijke serie!

 7. Anoniem

  Het idee is leuk, acteurs zijn goed (op Linda na, die toch Linda blijft), maar toch valt het een beetje tegen. Ik weet ook niet hoe dat komt. Het is gewoon niet zo heel boeiend allemaal.

 8. Jappe

  4x gewisseld van tijdstip. Valt het nog mee.

 9. maria

  top serie echt een aanrader

 10. erik

  @peter 2. denk dat ze het dan combineren met moordvrouw.familie kruys vult dus het gat van divorce.moordvrouw weet altijd rond de 1, 6 miljoen te scoren ook tijdens bzv.dus komt vast goed

 11. Marcel

  Dat is al relatief al weer vrij snel. Leuke serie hoor, maar de serie mist net dat ene wat series als de Gooische Vrouwen en Divorce wel hadden. Iets meer hilariteit. Hopelijk groeit dat nog. Een serie als Moordvrouw werd ook beter naarmate de seizoenen vorderde, dus wie weet.

 12. echtwaar

  Wat vreselijk, die familie Kruis, weer op de buis, het blijft een kruis.

 13. jp

  een hele goede serie, veel humor, maar dan in seizoen 1, de de karakters zijn leuk.

 14. Roy

  Familie Kruis is dit jaar erg goed. Beter dan het eerste jaar. Echt een top serie. Leuke humor en met ontzettend veel liefde gemaakt, dat zie je gewoon.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.