Ali B niet meer in tv-reclames T-Mobile

Foto: TROSAli B stopt na vijf jaar met het maken van tv-reclames voor T-Mobile. Vanaf vandaag bedankt de telecomprovider de rapper in een speciale commercial. Dat hebben beide partijen bekendgemaakt. T-Mobile trok Ali B in 2011 aan, omdat het bedrijf een socialer gezicht wilde krijgen. “Ik ben trots op de groei die T-Mobile heeft doorgemaakt. Ze hebben een heel sociaal karakter gekregen en we hebben erop gepusht dat dingen anders moesten. En dat hebben ze gefixt“, zegt de rapper nu.

Randy van Essen, marketingdirecteur bij T-Mobile, zegt in de vijf jaar met Ali B veel te hebben bereikt. “We hebben, aangespoord door Ali, zaken die nog niet klopten in de telecomwereld aangepakt en rechtgezet. Mission accomplished en we gaan nu verder.”

T-Mobile gaat niet met een andere BN’er in zee. “We gaan Ali B niet vervangen door een nieuwe hoofdpersoon. In onze nieuwe strategie gaan we onze dienstverlening in samenwerking met onze klanten vormgeven. Daarin heeft iedereen, onze klanten én onze medewerkers, een hoofdrol.”

Ali zal altijd met ons verbonden zijn, ook al zien we elkaar wat minder vaak. Echte vriendschappen zijn immers voor altijd.

Ali B en T-Mobile hebben in vijf jaar tijd 20 commercials gemaakt en wonnen in het eerste jaar gelijk de Gouden Loekie. Twee Effie’s, een Esprix en een Spin Award volgden in de jaren daarna.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen