Uitgehuwelijkt volgt uitgehuwelijkten naar grote dag

Tv-producent Tuvalu Media werkt aan een realityreeks over huwelijksdwang in Nederland. “Wat als je zelf niet helemaal bepaalt met wie je gaat trouwen?“, vragen de tv-makers zich af. In het programma Uitgehuwelijkt worden mannen en vrouwen gevolgd, die binnenkort trouwen met iemand die is gekozen door de familie. “We volgen de koppels op weg naar hun grote dag. Wat vinden ze ervan? Is het misschien stiekem wel fijn als de familie zo’n stempel op de huwelijkskandidaat drukt?

Maar ook andere vragen staan centraal, zoals: Hoe ga je om met de druk van je familie? En heeft het huwelijk geen enkele kans van slagen of wordt het juist een sprookjeshuwelijk doordat alles afgestemd is?

Het is nog niet bekend welke tv-zender dit gaat uitzenden en wanneer het op de buis komt. Producent Tuvalu maakt het nieuws over de komst van dit programma bekend, omdat het op zoek is naar ‘de laatste’ kandidaten.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich aanmelden bij Tuvalu.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen