Vijfde seizoen Danni Lowinski nog onzeker

Het is nog niet duidelijk of SBS 6 in 2017 doorgaat met de Marlijn Weerdenburg-serie Danni Lowinski. Dat heeft de hoofdrolspeelster vandaag gezegd op 100% NL. Hoewel Weerdenburg een exclusief contract heeft getekend bij de KRO-NCRV, mag ze van de publieke omroep wel gewoon doorgaan met Danni Lowinski. Over een vijfde seizoen heeft SBS 6 echter nog geen besluit genomen. “De kijkcijfers zijn goed. Het gaat goed en de reacties zijn zo fijn en leuk, dus wie weet“, zegt ze.

Het vierde seizoen is nu zeven afleveringen onderweg en in dit stadium is het gebruikelijk dat over een vervolg nog niets duidelijk is, aldus Weerdenburg. “We wachten altijd eventjes af tot alle afleveringen zijn geweest en dan pas wordt duidelijk of er nog een seizoen gaat komen.”

Danni Lowinski is sinds de start in 2013 drie keer boven de grens van één miljoen kijkers uitgekomen. Afgelopen maandag keken er 584.000 mensen naar de serie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen