Stacey Rookhuizen lacht Sylvana Simons uit

Sylvana Simons deed donderdagavond een Patricia Paaytje in de Prince-special van Pauw en dat heeft op sociale media geleid tot talloze verzoeken om haar de toegang tot de Amsterdamse tv-studio’s te ontzeggen. Ook Stacey Rookhuizen, die drie jaar lang jurylid was in X Factor, vindt het tv-optreden van Simons bespottelijk. “Ik heb ooit een uhh… seksueel verzoekje van R. Kelly geweigerd. Mag ik – als ie sterft – ook bij Pauw of DWDD zitten? Haha wat een wereld“, twittert ze.

Paay kreeg in januari heel Nederland over zich heen, toen ze in een special van De Wereld Draait Door over het overlijden van David Bowie vertelde over haar ‘lange nacht’ met de superster.

Maar Simons ging deze week in de Prince-special van Pauw nog een stapje verder. Zij gaf aan dat ze ooit is benaderd door Prince, maar dat ze hem weigerde, omdat ze vreesde te moeten participeren in een ‘gangbang’.

Eerder deze week liet Cornald Maas al weten dat hij wel genoeg heeft van Simons. “Is het een idee dat Sylvana Simons eens lekker iets voor zichzelf gaat doen? In plaats van over alles constant komen opdraven?

Sander Schomaker, voetbalverslaggever van Metro: “Sylvana Simons zei dus ‘nee’ tegen Prince.. Zou ze misschien ook eens tegen DWDD en Pauw moeten zeggen.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen