RTL 5-talkshow Jandino Asporaat op eigen benen

Foto: SBSRTL 5 gaf Jandino Asporaat vorig jaar een droomtijdslot voor de première van zijn talkshow Dino, namelijk direct na het meest bekeken programma van de zender: Expeditie Robinson. Het tweede seizoen van Dino begint vanavond eveneens op de donderdagavond om 21.30 uur, maar Expeditie Robinson is níet van de partij. Dit seizoen staat Dino na De Grote Improvisatieshow en die show trekt ongeveer een miljoen kijkers minder dan Robinson; vorige week keken er 288.000 mensen naar.

Dat betekent dat Asporaat het in het tweede seizoen behoorlijk moeilijk krijgt. Toch hoopt hij nu al op een derde serie. “En mocht dat om wat voor reden dan ook niet gebeuren, dan was het in elk geval gewoon dope: een late night tv-show“, zegt hij in De Telegraaf.

Asporaat heeft voor de seizoensopener van vanavond alles uit de kast gehaald. “In de eerste show zitten onder anderen Jamai over alle hysterie rond Idols en voetballer Jetro Willems van PSV, die is nooit in zo’n setting op tv is. Superleuk.

De eerste serie van Dino trok zo’n 450.000 kijkers. Dat zullen er vanavond mogelijk minder zijn, maar Asporaat blijft nuchter. “Als mensen mij morgen niet meer grappig vinden, dan heb ik daar vrede mee.

Het Telegraaf-interview met Jandino Asporaat kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen