Bridget Maasland mist presenteren in een team

Bridget Maasland vindt het geweldig dat ze sinds haar overstap van SBS 6 Shownieuws naar Net5 eindelijk weer wat meer mag doen dan de autocue voorlezen, maar mist wel het werken in een presentatieteam. Dat vertelt ze in de Televizier. Maasland mist haar Shownieuws-collega’s best wel. “We zien elkaar geregeld en hebben pas nog een spelletjes avond gehad. Het enige wat ik jammer vind, is dat ik nu alléén een programma presenteer“, aldus de presentatrice.

Dat is de enige keerzijde van haar overstap, aldus Maasland. “Ik ben natuurlijk wel heel blij dat ik überhaupt weer programma’s maak. Ik ben nu weer vaak de hort op en ik creëer iets. Bij Shownieuws was dit veel minder het geval; we kregen het nieuws voor onze neus en moesten het brengen.”

Spijt van haar keuze voor Net5 heeft Maasland dan ook niet. “Ik ben erg blij met mijn keuze. Maar ik heb het ook heel fi jn gehad bij Shownieuws. Het was toen heel prettig om ’s avonds te draaien. Ik legde mijn zoon op bed en ging daarna werken.

Nu kan ze thuis kijken of ze zelf in Shownieuws zit, zoals recentelijk met haar liefdesbreuk. “Dat is nooit leuk, zeker wanneer nieuwtjes te snel of te vroeg worden gebracht. Maar het is onvermijdelijk als je bekend bent.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen