Ook Emile Ratelband begonnen met vloggen

Emile Ratelband is net als andere bekende Nederlanders als Frans Bauer en Gerard Joling begonnen met vloggen. Zijn ambitie is om elke week een vlog te publiceren. Dat zegt de positiviteitsgoeroe in zijn eerste vlog. Ratelband wil Nederland een inkijkje geven in zijn leven. “Ik heb besloten om te gaan vloggen. Ik weet nog niet hoe we het gaat doen de komende weken, maar ik committeer me er in elk geval voor dat er de komende 52 weken elke week een vlog komt“, aldus de goeroe.

De vlogs van Ratelband worden geplaatst op YouTube. “En die kun je dan bekijken via LinkedIn, Facebook of Twitter. Waarom je gaat kijken, weet ik natuurlijk niet. Misschien omdat je denkt dat ik leuk ben of aardig of positief. Ik schrik wel als ik mezelf zo zie in de camera.”

Hij opent zijn eerste vlog bij zijn ‘grote vriendin’ Vanessa, die hem heeft aangespoord om te vloggen. “Dat is de persoon die mij gemotiveerd heeft om hiermee te beginnen. Zij gaat mij ook begeleiden. Ze heeft er héél veel verstand van. Zij gaat me helpen.”

Elke twee avonden mail ik mijn stickie naar haar toe en zij gaat dan knippen wat wel en niet leuk is. Daar gaan jullie dan naar kijken. Dan hoop ik dat jullie op het vinkje te drukken dat het leuk is en dat motiveert mij om door te gaan.”

De vlog van Ratelband, over ‘je echte leeftijd’ en voedingssupplementen, is hier te bekijken.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen