Ook Emile Ratelband begonnen met vloggen

Geplaatst op za 23 apr 2016 om 9:50

Emile Ratelband is net als andere bekende Nederlanders als Frans Bauer en Gerard Joling begonnen met vloggen. Zijn ambitie is om elke week een vlog te publiceren. Dat zegt de positiviteitsgoeroe in zijn eerste vlog. Ratelband wil Nederland een inkijkje geven in zijn leven. “Ik heb besloten om te gaan vloggen. Ik weet nog niet hoe we het gaat doen de komende weken, maar ik committeer me er in elk geval voor dat er de komende 52 weken elke week een vlog komt“, aldus de goeroe.

De vlogs van Ratelband worden geplaatst op YouTube. “En die kun je dan bekijken via LinkedIn, Facebook of Twitter. Waarom je gaat kijken, weet ik natuurlijk niet. Misschien omdat je denkt dat ik leuk ben of aardig of positief. Ik schrik wel als ik mezelf zo zie in de camera.”

Hij opent zijn eerste vlog bij zijn ‘grote vriendin’ Vanessa, die hem heeft aangespoord om te vloggen. “Dat is de persoon die mij gemotiveerd heeft om hiermee te beginnen. Zij gaat mij ook begeleiden. Ze heeft er héél veel verstand van. Zij gaat me helpen.”

Elke twee avonden mail ik mijn stickie naar haar toe en zij gaat dan knippen wat wel en niet leuk is. Daar gaan jullie dan naar kijken. Dan hoop ik dat jullie op het vinkje te drukken dat het leuk is en dat motiveert mij om door te gaan.”

De vlog van Ratelband, over ‘je echte leeftijd’ en voedingssupplementen, is hier te bekijken.
6 Reacties op “Ook Emile Ratelband begonnen met vloggen”


 1. PvPuffelen

  Die protserige huilebalk ook al ?

 2. Boris

  Geabonneerd!

 3. Ray

  brrrrrr serious

 4. Walter

  Wie is in godsnaam nou geïnteresseerd in deze engerd?

 5. DeQuall

  Ik dacht dat Ratelfietsband was overleden, maar nee, de overactieve en altijd druk zijnde schnabbelaar is nog in het land der levenden. Hij moet er ook geforceerd kond van doen middels vloggen. Maar elk weldenkend mens besteedt er geen aandacht aan laat staan dat die gaat kijken op welke exhibitionistische manier Ratelslang weer bezig is met zichzelf. Zo zonde van je tijd, ook als je je zou vervelen is dat zonde!

  Ratel, vroeger deed je het onder de dekens! Kun je dat niet in ere houden in plaats van de vloggen? Je krijgt er zo van die vlekken op het scherm…

  Bah!

 6. Lente.

  Nou, daar zal niemand echt op zitten wachten, volgens mij..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.