Maarten Spanjer krijgt kriebels van ‘integere’ tv-sterren

Maarten Spanjer krijgt de kriebels van presentatoren die zich zo integer mogelijk presenteren op televisie. Dat vertelt de acteur en presentator, bekend van het programma Taxi, in de VARAgids. Spanjer lijkt te verwijzen naar de Angela Schijfs en Arie Boomsma’s van deze wereld. “Het allerergste is wanneer je de presentator er met zo’n begrijpelijke blik naast ziet zitten, alsof hij zich het lot van diegene enorm aantrekt, terwijl hij daar gewoon een goed salaris aan overhoudt“, zegt hij.

Hij is geen fan van overemotionele programma’s als Over Mijn Lijk. “Vreselijk! Ik vind dat mensen hun emoties niet zo in dat open riool van de televisie moeten laten stromen.

Over Mijn Lijk draait om terminaal zieken die met hun deelname aan het programma een ‘mooi document’ willen achterlaten voor hun naasten. “Doe dat dan met je iPhone.

Ik ben allergisch voor het woord integer in combinatie met televisie. Dat hoorde ik ook vaak bij Taxi: ‘Maarten, wat jij doet, is zo integer.’ Wat een slap gelul. Iemand belt een taxi en je lokt hem een auto volgehangen met camera’s in. O god, wat zijn we integer.

Het integerste programma dat momenteel op televisie te zien is, is Als Je Me Echt Zou Kennen, de RTL 4-emoshow van Angela Schijf.

Het VARAgids-interview met Spanjer kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen