Dries Roelvink kan niet wachten op De Roelvinkjes 2

Foto: NCRVDries Roelvink hoopt nog steeds op een vervolg van zijn tv-soap De Roelvinkjes. Dat vertelt de volkszanger in weekblad Party. RTL 5 wil echter de rechtszaak van zijn zoon Dave over een juwelendiefstal afwachten. “Ja, dat wachten is zeer vervelend. Dave belt hier geregeld over met zijn advocaat en krijgt dan steevast het antwoord dat de zaak nog altijd niet op de rol staat. Onze manager staat in contact met RTL en zij hebben laten weten pas een beslissing te nemen als de zaak achter de rug is.”

Dan is namelijk pas duidelijk of Dave wel of niet zal worden veroordeeld in deze zaak. “Ik begrijp RTL wel, hoe vervelend het ook is. Doordat het Openbaar Ministerie nog geen datum heeft voor de zaak,  is alles in een impasse geraakt.”

Vervelend, vindt Roelvink het. “Wij wachten af, RTL wacht af en in de tussentijd weet niemand wanneer deze zaak ooit voor zal komen. En dat terwijl wij eigenlijk aan de zijlijn staan te trappen om weer aan de bak te gaan en een spetterende Roelvinkjes 2 te kunnen maken.”

We hopen dat de hele zaak binnenkort dan maar eens in de versnelling gaat.”

Dave Roelvink heeft sinds de soap een carrière als dj. Daarmee heeft hij al honderdduizenden euro’s verdiend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen