Ex-GTST-acteur Oscar Aerts heeft geldzorgen

Oscar Aerts vertrok vorig jaar uit Goede Tijden Slechte Tijden omdat hij het een beetje ‘eentonig’ van worden, maar inmiddels heeft hij last van geldzorgen. Dat is te lezen in weekblad Weekend. Aerts en zijn vriendin verwachten een baby, maar beiden hebben geen vast inkomen. En hij heeft een lege agenda. “In mijn vak is het altijd zo onzeker. Dat vind ik momenteel extra eng, aangezien er een kindje onderweg is. Er moet wel een extra mondje gevoed worden. Hoe gaan we dat straks doen?

Ook zijn vriendin is niet bepaald vermogend. “Jessica is momenteel wel werkzaam als nanny, maar dat is tijdelijk. Ze zoekt werk in de richting van Jeugdzorg, een blijf-van-mijn-lijfhuis of iets met moeilijk opvoedbare kinderen. Het is echter lastig om in die branche werk te krijgen.”

Toch denkt Aerts dat het wel goed komt. “Je moet elkaar soms ook niet gek maken, want ik geloof dat het uiteindelijk wel goed komt.”

Het kind heeft eigenlijk alleen maar liefde nodig, wat hij of zij sowieso van ons zal krijgen, het hoeft niet volgestopt te worden met dure spullen.

Lees ook: Oscar Aerts: ‘GTST werd een soort kantoorbaan’ (oktober)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen