Lieke van Lexmond blijft bij RTL, ondanks rijke man

Foto: RTLLieke van Lexmond is niet van plan om, net als bijvoorbeeld Gigi Ravelli, te stoppen met haar televisiewerk nu ze een rijke man heeft. Dat zegt de RTL 4-presentatrice in weekblad Story. Van Lexmond is géén gold digger. “Ik ben er trots op dat ik al vanaf mijn zestiende mijn eigen geld verdien. Voor mij geeft dat gelijkwaardigheid in een relatie. Bas en ik werken allebei hard, en we houden van ons werk. Ik ben geen vrouw die graag haar hand ophoudt. Dat is bij ons nooit aan de orde geweest.

Paren waarbij de vrouw op de portemonnee van haar man leeft, vindt Van Lexmond niet gelijkwaardig. “Bas en ik zijn gelijkwaardig en ik vind dat erg fijn. Dat is absoluut geen opmerking naar mensen die dat misschien anders invullen, maar voor mij werkt wat wij doen beter. In deze situatie maak ik keuzes vanuit mijn hart, niet omdat ik afhankelijk van iemand ben geworden.

Van Lexmond is trots op de carrières van zichzelf en haar man. “ Bas is erg gepassioneerd bezig en doet veel mooie dingen. Daar kan ik heel trots op zijn. We doen allebei dingen waarin ons hart ligt, dat herkennen we in elkaar. Dat is gewoon heel tof.

De presentatrice krijgt bij RTL veel klussen toegeschoven. “Op dit moment zit ik super goed in mijn vel, met al dat mooie werk dat ik mag doen. Zowel zakelijk als privé loopt alles op rolletjes.

Lees ook: ‘Gigi Ravelli op verzoek van partner niet meer op tv’ (vorig jaar)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen